29 Mart 2024 - Cuma

TT Hakkında

Datalarımız bizi tanımlar…

TurkTuccar.com yüzbinlerce güncel kayıttan oluşan veritabanı, aylık 4 milyon ziyaretçi sayısı ve 6.5 milyon sayfa gösterimi ile Türkiye'nin lider yerel firma rehberi platformudur. 

Tüm Türkiye'yi kapsayan bir online rehber sitesidir. TurkTuccar.com 'un amacı, Türkiye'deki tüm kurum, kuruluş, ve firmaların iletişim bilgilerini, en güncel haliyle ve ücretsiz olarak kullanıcılarının istifadesine sunmaktır. "Türkiye'nin en kapsamlı rehberi" olma iddiası ile yayına başlayan sitede hali hazırda 81 il ve 958 ilçede yer alan binlerce semt, mahalle, sokak ve cadde üzerindeki 1.5 milyona yakın kurum, kuruluş ve mekana ilişkin iletişim bilgileri yer alıyor. 

Uzmanlar, TurkTuccar.com firma listeleme veritabanını sürekli geliştirerek, en güncel ve en doğru şekilde coğrafi kodlaması yapılmış satış noktası içeriklerine sahip, Türkiye’nin en güvenilen bilgi kaynağı olmasını güvenceye almaktadır.

Sitemizde firmalar dışında okul, cami, adliye, havaalanları, üniversiteler, karakollar, parklar, kültür, sanat eğlence, alışveriş merkezleri vb. mekanlar ile kurum ve kuruluşlar yer alıyor. 

TurkTuccar.com'da adres, telefon, fax, email, web sitesi gibi iletişim bilgilerine ilave olarak, eklenen her kayda ilişkin bir koordinat bilgisine mutlaka yer veriliyor. Bu sayede hangi ilde kaç lise yada cami olduğunu, hangi sokakta hangi firmaların olduğunu biliyor ve ziyaretçilerimizin kullanımına sunuyoruz. TurkTuccar.com 'daki interaktif haritalar tüketiciye ulaşmak istediği işletmenin adresine nasıl gideceği konusunda yol gösteriyor, ziyaretçiler ayrıca herhangi bir noktadan işletmeye nasıl gidilebileceğini yol tarifi sayfalarından öğrenebiliyor.

TurkTuccar.com, kullanıcı dostu tasarımı ve yüksek teknolojik alt yapısı ile hedefe yönelik, detaylı ve ihtiyaca uygun bilgiyi sunmayı amaç ediniyor. Site üyelerimiz, işletmelerini ücretsiz olarak yayınlayabiliyorlar.

TurkTuccar.com, Google'ın gelişmiş harita altyapısını kullanıyor. Bu siteyi geliştirirken, JavaScript, SQL Server veritabanı ve PHP kullanıyoruz.

TurkTuccar.com'da yer almak isteyen işletmeler kısa bir form doldurarak kolayca listelenebilmekte. Firma ekleme formumuzu kullanarak siz de bu platformda, ücretsiz olarak, yerinizi alabilirsiniz.

Bize ulaşmak, düşünce, öneri yada şikayetlerinizi iletmek için iletişim formumuzukullanabilirsiniz.

© 2013 Turktuccar.Com Tüm Hakları Saklıdır.